Brunssihäät - uhka vai mahdollisuus?

17 toukokuuta


Sieltä rivien välistä onkin taidettu jo huomata, että me ollaan kaikkea muuta kuin tavallisten häiden perässä. Siksi kun pohdimme hääjuhlien ruokailua, tuli meillä ekana mieleen brunssi. Koska vihkimistä ei tule tapahtumaan ennen juhlia (= eli siihen ei kulu aikaa), on meistä luonnollista aloittaa häät aikaisemmin, ja mahdollisesti suoraan ruokailusta. Brunssi on tässä taloudessa päivän tärkein (eli parhain) ateria, joten miksei sitä yhdistäisi hääjuhliimmekin! ;)
Brunssissahan on se hyvä puoli, että se on usein täyttävämpi kuin tavallinen aamiainen, mutta silti kevyempi kuin tuhti illallinen. Ja hei, mikä tahansa syy saada vohvelit tai pannukakut mahdutettua menuun on käytettävä! :)


Mitä sitten tälläisissä juhlissa tarjoaisi? No ainakin todella täyttävän ja monipuolisen salaattipöydän kaikkine lisukkeineen, leipää, mysliä, hedelmiä, munakkaita ja eipäs unohdeta niitä vohveleita. Niihinkin saisi helposti sekä suolaiset että makeat täytteet! :) Jotenkin jo pohdittujen juomien lisäksi pöydät saisi väriä herkullisista tuoreista mehuista! <3 Mutta kuten sanottu, tämäkin vasta pohdinnan asteikolla.

Sellaista pohdintaa tällä kertaa... Millaiset tarjoilut teille tulee? Kuulostaako brunssihäät teistä uhkalta vai mahdollisuudelta? ;)

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Itse kirjoitin juuri blogiin hieman meidän menusta. Profiilin kautta pääsee lukemaan! :) Brunssihäät voisi olla aika kiva, mutta kestääkö juhlat sitten iltaan saakka joka tapauksessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me emme ole itse asiassa ihan varmoja halutaanko iltamyöhään kestäviä juhlia 😊 menenpäs heti lukemaan teidän ajatuksia menusta! 😊

      Poista

Subscribe