Hääjuhlien juomatarjoilu

09 toukokuuta

Moi taas!


Nyt vähän häiden tarjoiluista, tarkemmin ottaen juomatarjoilusta. Meille on ehdottoman tärkeää että meidän hääjuhlasta ei tule ryyppyjuhlaa. Tietenkin alkumaljat tarjoillaan sekä tavallisena kuohuvana että alkoholittomana, mutta sen lisäksi haluaisimme pienen coctail/mocktail-nurkkauksen juhliimme mistä saisi muutamat pikkudrinkit tai vaikkapa lasin viiniä ruoan kanssa. Olemme ihan vakavissamme miettinyt vieraille "drinkkilippuja", sillä emme tosiaan haluaisi että kukaan olisi hirveässä humalassa. Onko siellä ketään samoilla linjoilla? Tai ollut koskaan vastaavanlaisissa juhlissa?

Olemme myös miettineet nimikkodrinksuja. Olisi tavallaan hauska, että drinkkibaarissa olisi kummankin morsiamen suunnittelemat juomat. Minun mocktail, Jonnan coctail, luonnollisesti!


Miten on? Miten teillä hoidetaan tarjoilu? :)

You Might Also Like

4 kommenttia

  1. Meille tulossa myös tervetulomaljan lisäksi hieman alkoholia, mutta ei haluta juhlista ryyppyjuhlia. Drinkkiliput on hyvä idea!! Meillä on sukulaisia joille alko maistuu turhan hyvin niin noilla saisi vähän hallittua. Ja kyllä, tämä on yks iso stressin aihe ainakin mulle. Täytyykin sanoa puolisolle :D
    -Maiju

    VastaaPoista

Subscribe