Häiden ehdottomat nou-nout

05 toukokuuta


Moi.

Nyt puhutaan varmasti mielipiteitä herättävästä aiheesta, ehdottomista nou-nou jutuista häihimme. On olemassa hääkliseitä ja asioita, mitä emme halua missään nimessä omiin juhliimme, ja aattelin vähän kieli poskessa kirjoittaa teille niistä.

MORSIAMEN RYÖSTÖ (morsiamien ryöstö? morsianten ryöstö? "Yksi sanakirja, kiitos.")

Morsiamen ryöstö on varmaankin kamalin hääperinneleikki (kuka keksi, älä myönnä)... ihan hirveä, usein pitkäveteinen, joku aina haluaa sen juhliin; "SE ON PARAS!". EI. Se ei vaan tule meille. Ajatuskin itsestä keksimässä jotain noloa runoa, laulua, esitystä jne pelastaakseen neidon hädästä. EI. On 2000-luku, pelastetaan itse itsemme, hei.

KARAOKE

Meillä kaikilla on varmaan se yks ärsyttävä sukulainen jonka jo viis kuukautta ennen häitä tietää pienessä hiprakassa laulavan joko Paula Koivuniemen 'Aikuisen Naisen' tai Tapani Kansan 'R-a-k-a-s'-kappaleen eikö? (Bonuksena jos laulaa Tauskin Sinä vain-kappaleen). Me aiotaan olla kaukaa viisaita, ja jättää karaoket kantabaareihin. Ei jatkoon.

KALASOPPA, LIHASOPPA, MIKÄSOPPA

Soppaa häissä... jee! Ja jos haet ensimmäisten joukossa, saat kaupan päälle ruisleivän kannikan! Eikä siinä vielä kaikki, jos olet nopea, saatat saada myös lasillisen - KEVYTMAITOA!
Kustannustehokasta? - kyllä. Eleganttia ja ikimuistoista? - ei. Me jätetään mauttomat kattilakeitot nyt toisiin kissanristiäiseen ja keskitytään oikeasti maukkaaseen ja monipuoliseen herkkupöytään kaikille. Pullakranssi kanssa jäähylle, koska mikä sanoo enemmän "I love you"-kuin se sama kannikka mitä vedetään joka juhlissa.

LAPSET

Äitin mussukat saa jäädä päiväksi nyt lastenhoitajien tai mummien (pappojen?) hoivaan, sillä meidän häissä ei itketä muita kuin onnenkyyneliä. Antaahan tämä vanhemmillekin "vapaaillan" (jos joku vapaailtaa kaipaa) ja ei tarvi huolehtia, että tuliko UllaEerikalla löysät vaipan ohi ja mekko on pilalla. Sorryboutiiiit.

LETKAJENKKA JA MUUT NOLOT TIPITIIT

Kännikaraoken lisäksi letkajenkka on yksi sellainen, mikä saa vilunväreet meikäläisille. Tanssittaisko vaikka jotain järkeviä tansseja, eikä pyörittäis ringissä ihan kuin sadetanssia väännettäis.. Kiva, nyt se musiikki soi mun päässä loppuillan, tititittitittiti

KÄNNÄÄMINEN

Koska ollaan Suomessa niin taidetaan pistää drinkkiminimi. Ihan siks ettei Pirkko kaiva pienes tirbas omaa karaokelaitetaan ja laula 'Sinä vain' alkkarisillaan. Arvatkaa mikä on kans viehättävää? Juhlavieraat oksentamassa sun puol vuotta etityille sokeiden munkkien kutomille ruusukultaisille pöytäliinoille.

SUKKANAUHAN ETSIMINEN

EI. Tiiättekö, ennen vähän nolona hampailla etittiin se saamarin nauha ja heitettiin menemään jengille. Mut nykyään se on sitä, että mekon alta löytyy "viihdyttävästi" vasara, baby born, vanhat alkkarit, passi & hammasharja, trivial pursuit, kananmunapaketti, Greyn anatomia tuotantokaudet 1-6, kokonainen täytekakku ja loppusilauksena elävä sarvikuono. Jos noloutta ettii, voi oottaa Putouksen seuraavaa kautta tai vaikka Luokkakokous 3 leffaa.

NOLOT VITSIT

Häälahja meille? Älkää vitsailko "no kumpis määrää kaapin paikan, hehehehhe" "paljon naineet, vasta vihityt"-tyylisiä tai muitakaan lähikapakan Pertsan vakiovitsejä. Se on niin jees naama punaisena nyökytellä supersurkeille vitseille vessajonossa.

LAKANAN VIIKKAUS

Jos joku ihminen on oikeesti päässyt aikuisuuteen osaamatta viikata lakanoita, on se outoa. Oudompaa? Tehdä kotitöitä omissa häissä. Onko esim. kuninkaallisilla myös tää leikki? Vai leikkiikö ne esim. "kuka työllistää ensin taloudenhoitajan viikkaamaan lakanoita"? Hard pass, hard pass, hard pass.

HÄÄVALSSI

Okei, suurin osa jengistä ei osaa ees tanssia, vaan häävalssin paikan on ottanut kiehnääminen, toisten imuttelu, twerkkaus (älyhoi..)
Ei valssata näissä häissä, humpat korvaa skumpat (kippis!) ja meidän tyylille sopivasti mielummin vedettäisiin överi Thriller-tanssituokio, kuin valssi.Siinä oli meidän ehdottomat nou-nout, ehkä vähän väritettynä. Onko teillä hääkliseitä mitä haluatte vältellä? Entäs onko teillä jotain mitä ehdottomasti haluatte häihinne?


Blogin mielipiteet ovat kirjoittajien omia, eivätkä kerro Lappalaisen tai Ahosen klaanin, Suomen 
valtion tai muiden sateenkaariparien mielipiteitä.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Hah! Ihan mieletön! Heitä tähän listaan vielä Tuttujuttu leikki ja ollaan jännän äärellä! XD

  VastaaPoista
 2. :D :D Meillä häät kahden viikoon päästä ja siellä ei tulla näkemään a) morsiamen ryöstöä ja b) sukkanauhan ronkelointia! Molemmat aivan kauheita perinteitä, hyi pois ne minusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, onnea todella paljon! Teillähän alkaa olla jännät paikat jo! :) joo, kumpikin kamalia, yäk! :D

   Poista

Subscribe